دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۵
تیر ۹۷

مواد لازم

مرغ

برنج

پیاز

نمک

زردچوبه

(سیب‌زمینی)


ابتدا مرغ را کمی آب و نمک میجوشانیم.

تکه‌های مرغ را میشوییم و در تابه‌ای که روغن داغ دارد سرخ میکنیم.

سپس مرغ را برداشته، پیازهای نگینی را درون همان روغن سرخ میکنیم.

کمی نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز میزنیم.

مقدار زردچوبه باید طوری باشد که بتواند کل برنج و مرغ را زرد کند!

پس از اینکه پیازها کاملا سرخ شد، مرغ را درون تابه میغلتانیم تا کاملا به زردچوبه آغشته شود.

سپس برنج را آب‌کش کرده و نصف آن را درون قابلمه میریزیم.

مرغ و پیازداغ را روی آن میریزیم.

کمی از برنج را درون تابه میریزیم، به هم میزنیم تا روغن و زردچوبه درون تابه را جذب کند، سپس روی مرغ مریزیم.

بقیه برنج را اضافه میکنیم.

یک فنجان آب، روغن ( و در صورت نیاز، نمک ) روی برنج میریزیم. و برنج را دم میکنیم.


نکات
۱. میتوانیم مقداری سیب‌زمینی خلال شده را با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ کنیم. و با مرغ و پیازداغ قاطی کنیم و لای برنج بذاریم.
۲. در صورتی که سیب‌زمینی سرخ کردید، مرغ را در همان روغن سیب‌زمینی سرخ کنید.


منبع: مامانم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۲۵