دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۰۸
آذر ۰۰

گوشت چرخکرده

سیر و پیاز

گوجه رنده شده

سیب زمینی

نمک و فلفل و زردچوبه

 

 

گوشت چرخ کرده یک حبه سیر و یه پیاز رنده کن با نمک و زردچوبه ورز بده کف تابه پهن کن و با پنجه هات خطوط موازی بنداز طوری که کف تابه دیده شه. بذار رو گاز و زیرشو کم کن مث دم کردن برنج.

وقتی آب انداخت و گوشت تغییر رنگ داد اگه خطوط معلوم نبود دوباره با کفگیر تکه های گوشت رو از روی خطوطی که قبلا انداختی جدا کن.
حلقه های سیب زمینی رو روش بچین. نصف لیوان گوجه رنده شده رو با یک لیوان آب و یه کم نمک قاطی کن بریز رو همه مواد تابه. دوباره بذار تا سیب زمینی ها بپزه بردار. بعد آبلیمو بزن و سرو شود😊 اگه با اون یک و نیم لیوان آب گوجه نپخت سیب زمینی دوباره نصف لیوان آب اضافه.

 

منبع: دوستم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۹/۰۸