دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۱۳
آذر ۰۰

ماهی. 300 گرم

آرد 2 قاشق سوپخوری

سیر 1 بوته

تخم مرغ 2 عدد

رب گوجه فرنگی

گوجه فرنگی فیله 1 پیمانه

نمک و فلفل و زردچوبه

 

 

 

ابتدا ماهی رو نمک میزنیم و سرخ میکنیم تا دو طرفش طلایی بشه.

سیر رنده شده رو سرخ میکنیم، وقتی طلایی شد آرد و زردچوبه و رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم. و یکی دو دقیقه تفت میدیم.

سپس فیله گوجه فرنگی رو با دو لیوان آب اضافه میکنیم. روی حرارت ملایم قرار میدیم تا گوجه‌ها کاملا له بشه. در این فاصله مواد رو چند باری به هم میزنیم تا آرد ته نشین نشه.

ماهی سرخ شده رو به مواد اضافه میکنیم و حدود ده دقیقه بعد که خورشت جا افتاد تخم مرغ‌ها رو تو خورشت میشکنیم و در تابه رو میذاریم تا تخم‌مرغ‌ها خودشونو بگیرن.

 

منبع: سرآشپز پاپیون

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۹/۱۳