دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۱۴
آذر ۰۰

پوره کدو حلوایی 1 پیمانه

شیر 3 پیمانه

آرد برنج 6 قاشق سر صاف

شکر 3 قاشق

گلاب یک پنجم پیمانه

دارچین و عسل برای تزیین

 

یک لیوان کدو حلوایی پخته  رو با دو لیوان شیرِ سردبزن تو میکسر.
توی یک کاسه یک لیوان شیر رو با شش ق غ سر صاف آرد برنج مخلوط کن که به یک مخلوط یکدست برسی بریز تو همون میکسر با 3 ق غ شکر.
 همه رو که باهم زدی  بریز قابله روی شعله ملایم اونقد هم بزن که به غلظت فرنی برسه وقتی رسید یک پنجم لیوان گلاب بریز و دوباره هم بزن که به غلظت فرنی برسه.


نکته:

اگه خواستی بهتر شه و مشکلی با چرب بودن نداشتی 2 ق خامه هم بریز وقتی دو میکسره

 

منبع: دوستم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۹/۱۴