دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

دفتر آشپزی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

غذاهایی که یاد میگیرم رو اینجا یادداشت میکنم.
بعضیاش رو مامانم یادم داده...
بعضیاشو دوست و آشنا...
بعضیاشم با سرچ تو سایتای مختلف یاد گرفتم.

+ اینجا کپی آزاد است!!
++ پست‌های رمزدار به درخواست منبع محترم رمزدار شده‌اند.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۲۵
تیر ۹۷

مواد لازم

مرغ

هویج

برنج

زرشک

نمک. زردچوبه. زعفران. رب گوجه


مثل همیشه، اول مرغ رو بذارید یه جوش بخوره.

بعد بردارید، بشورید، و بذارید با پیاز و زردچوبه و نمک و رب گوجه آب‌پز بشه.

بعد بردارید، ریش ریش کنید.

هویج رو رنده کنید. و توی روغن تفت بدید.

یه کم که سرخ شد، زعفران آب کرده رو بهش اضافه کنید.

بعدم مرغ و (۲ یا ۳ ق‌غ‌خ) زرشک شسته شده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید.

میتونید یه بخشی از آب مرغ رو برای پختن برنج مصرف کنید! خوشمزه میشه.

بعد از دم اومدن برنج، مواد رو لایه‌لایه، یا هر جوری خودتون دوس داشتین تزیین کنید و سرو کنید.


منبع: سایت آشپزی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۲۵